A Fucked Up Propaganda egy olyan közösség, mely összefogja a magyarországi, Jász-Nagykun-Szolnok megyei zenekarok és zenei projektek munkáit. A jövőben a FUP nem foglalkozik CD-k és egyéb hangzóanyagok gyártásával, a meglévőeket, ugyanakkor még mindig meg lehet rendelni. Minden zene szabadon másolható, lejátszható, bemutatható, a szerzők feltüntetésével. A FUP tagjainak dalai - mivel szabadon oszthatóak - előzetes engedély kérés nélkül is válogatásokba/válogatásokra tehetőek.

Rendelés, kapcsolatfelvétel a Kapcsolat menüpont alatt.

Jelenlegi zenekarok:

A Bestial WarSex-et 2008 végén hívta életre Dr.Juice, hogy black'n'roll mocskosságát a világra zúdítsa. Három demó jelent meg 2009 folyamán (...Now!, I Will Fuck You, War Against Asexual Pacifists), melyek most összevonva Sexed to Death néven érhetőek el. Ezek a dalok csak interneten terjesztett formában jelentek meg, ami valószínűleg a jövőben is így marad. A Bestial WarSex hamarosan új kislemezzel jelentkezik, melynek címe - mostani állás szerint - This Ain't Rock'n'Roll - This Is Genocide! lesz. Várható megjelenés: 2013 nyár eleje.

Státusz: stúdióban, stúdió melletti kocsmában.

A NoDens egy 2010-ben életre hívott projekt, melyet Đ vezet. Az ötlet a Malgatumból nőtte ki magát, melyben az első demo dalait is játszották Đ-ék. Zenéjében követni igyekszik a 90-es évek dallamos black metal vonalát, atmoszférikus elemekkel vegyítve azt. A bemutatkozó demó 2010 októberében jelent meg Black Sun God címmel, négy dallal.

Tamás, Bálint, Đ, Viking, a Malgatum 2006

Az új kislemez 2011 júniusában jelent meg, Nebula címmel, mely egy lépés egy atmoszférikusabb zenei világ felé. A Nodens jelenleg Đ fő projektje, az új nagylemez Voyager címmel 2013 január végén meg is jelent. Letölthető, rendelhető stb. A Voyager-en két vendég is segített, hogy a dalok még ütősebbek legyenek: Korb Tamás énekével és egy szólójával, Kulik Csaba szintén egy szólóval.

Státusz: vakáció a csillagos ég alatt.

Fotó a HOLD IV-nek 2012

Az Eternal Holocaust-ot 2003-ban alakította Hatred (gitárok/ének/dob) és Nargot (basszgitár). Később, pár saját dal elkészítése után, 2004 derekán csatlakozott a zenekarhoz Kashshaptu ritmusgitáron, így elkezdődhettek a próbák. Pár hónap múlva, még ebben az évben jelent meg a bemutatkozó lemez, Winter of Sorrow címmel, négy saját dallal és egy feldolgozással.

Nargot, Kashshaptu, Hatred(Đ)

A 2004-es demó

Egy évre rá, bizonyos körülmények miatt a zenekar beszüntette az aktív működést, Kashshaptu elhagyta a zenekart, mely nem is éledt fel, csak 2010 elején. Ekkor újra a két alapító tag volt csak a zenekarban, mely rövid útkeresés után egy új, nyersebb és erőteljesebb stílust alakított ki, melyet az új lemezen mutat meg a világnak. Az Erase the Vatikan CD-n 5 saját dal szólal meg, a "dögösebb" black metal stílusában.

EH live 2011, Nargot és Đ

Jelenleg az Eternal Holocaust működése szünetel, a visszatérés ideje ismeretlen.

Státusz: örök álom

Koszos zene koszos fiúktól. Pár Down és Crowbar rajongó szolnoki srác, a Fiktív zenekar, vagyis Rácz Gyula, Imre "Makker" Márton és Molnár Péter alakították a bandát két énekessel, Dudok Andrással és Borsi "Borisz" Balázzsal, valamint Rozgonyi Viktorral még 2007-ben. Elkezdodtek a próbák, dalírás, majd Dudok távozott. A zenekar 2009-ben kapott új erore az ifjabbik Rozgonyi tesó belépésével. Ekkor volt az első buli is, október elején a Prosectura előtt Rákóczifalván, a Varsány Közösségi Házban. A siker nem maradt el, a lelkes tömeg megőrült a hat szőrös szépfiú paraszt metáljáért. Innen már ment minden simán, párhavonta koncertek, többek közt a Chief Rebel Angel, a Cool Head Klan, és a Shapat Terror előtt. Alig egy év után változott ismét a felállás, Borisz és Makker távozott, így Viking (Rozgonyi Péter) maradt az egyedüli énekes, akit néha kisegít a csorda többi tagja. Basszusgitárra Viking régi zenésztársa, Đ jött, akinek a bűnlajstroma szintén nem elhanyagolható.

Đ, Peti, Vitya, Viking

Gyula, Viking, Vitya

Ez a felállás rögtön egy fergeteges koncerttel debütált, majd pár hónap csend jött, hogy 2011. márciusában felvegyék az első demót, rajta a nagy slágerrel, a Drinkin' in the Garden-nel. (szöveg a zajlik.hu-ról). A zenekar 2012 nyarán feloszlott, Gyula külföldre utazott, Đ pedig kilépett hogy több ideje legyen a saját projektjeire.

Státusz: iszákosság.

HiperÁnusz - A zenekart 2010 nyarán alapította két zenész: Krisztus Inszeminátor (hangszerek/ének) és GregoriÁnusz (ének). 2012-ben jelent meg az első lemezük, ANÁL címmel, csak digitális/online formában.

Státusz: dalírás, botrányos viselkedés.

Kód: Đ | Grafika: Đ és N4rg0t | (c) 2010 - 2013 | Creative Commons: néhány jog fenntartva